Omdat de weg naar een gezond lichaam naast gezonde voeding ook voldoende beweging inhoud bieden wij u Elliptigo training aan. Indien u wenst kan Kristoff u begeleiden, het is belangrijk dat u graag sport om het vol te houden...

De Elliptigo is ontworpen door twee Amerikanen, waaronder een IRON-man winnaar. Hij raakte geblesseerd en kon niet trainen, waardoor hij op zoek ging naar een manier om dat toch te doen. En vooral: het moest buiten kunnen. Na drie jaar tekenen was de Elliptigo geboren. Daarna is hij met succes naar Nederland gehaald en nu timmert hij aan zijn succes in België. Na onze eerste kennismaking waren we direct overtuigd van het doel en het plezier ervan.

EEN ECHTE WORKOUT VOOR BUITEN, FUN VERZEKERD!            

Prijzen

 • € 12.00 per sessie
 • € 19.00 per dagdeel zowel van 9 tot 12 als van 13 tot 17 uur
 • 10 beurtenkaart € 110.00 + 1 gratis
 • 20 beurtenkaart € 220.00 + 2 gratis
 • Weekend van zaterdagmorgen 9 u tot maandagmorgen 9 u.
Groepstraining

Samen trainen stimuleert. Daarom hebben we twee Elliptigo’s ter beschikking. Trainingsritten vergroten je conditie, verbranden een hoop calorieën en maken je spieren sterker en strakker. Doe gemakkelijk zittende kleren aan, waarin je je goed kan bewegen. Loopkleding is ideaal. Voor schoenen is een stevige sportschoen een goede keuze. Bij koud weer is een handschoen aan te raden, je rijdt de hele tijd met de handen op het stuur.

Recreatief op pad

Huur een Elliptigo voor een deel van de dag en trek erop uit. Je gaat zelfstandig op pad. Je kan een instructeur meenemen op pad aan het tarief van twee beurten. Er zijn mooie routes om de parel van de kempen te verkennen.

  Voor lopers

  Voor lopers is er het motto “RUN WITHOUT IMPACT” . Om te presteren moeten sporters gezond blijven. Blessures gooien alles in de war. Trainen op de Elliptigo is een geweldige cardiotraining. Een training zonder gevaarlijke overbelasting van gewrichten, pezen en spieren. Je kan met de Elliptigo intensiever trainen, zodat je sneller gaat lopen.

  IMPACT: De biomechanische belasting van hardlopen is enorm. Bij elke lading op voeten en knieën moet twee tot drie maal ons lichaamsgewicht opvangen worden.

  NO IMPACT : Bij trainen op de Elliptigo is er geen sprake van impact, doordat de voeten constant verbonden zijn met de Elliptigo en er geen sprake is van een landingsmoment. Je voeten maken een soepele en geleidelijke beweging. Ontdek hoe de Elliptigo je kracht en conditie op peil kunnen houden en verbeteren.

  Trainingsschema’s zijn ter beschikking.