Gepersonaliseerde gelaatsverzorging

Gelaatsbehandelingen die zorgen voor balans en evenwicht. Indien onze behandeling en uw huid het toelaat werken wij met DTI om onze actieve werkstoffen optimaal te benutten en u het beste resultaat te garanderen. Wij rekenen hiervoor een suplement van  € 10.00. Bij onze Professionele Anti-aging verzorgingen  is het werken met DTI reeds in de prijs verrekend.

The Classics

Ligne Options

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend.

Bij het Beauty Classic Arrangement starten we met een pedicure, gevolgd door een gelaatsverzorging - reinigen, scrub, serum, gelaatsmassage, masker, dagcrème - aangepast aan uw huidtype. Ook een manicure tijdens het masker komt aan bod. Aanbeveling: 1x/maand.

Ligne Options
60 min.
€ 55,00
Beauty Classic Arrangement
€ 99,00
Jongerenverzorging

Gelaatsverzorging voor de jonge huid - 21 jaar. Reiniging, dieptereiniging, masker, dagcrème aangepast aan uw huidtype.

Jongerenverzorging
40 min.
€ 38,00
1
So Delicate

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid.

So Delicate
60 min.
€ 60,00
1
Beauty Infusion

Het schoonheidsinfuus voor 30’ers, 40’ers en 50’ers. We werken met een actieve basisformule met een groot vochtinbrengend vermogen en voegen er een serum in micro-emulsievorm aan toe naargelang de
leeftijd en de behoefte van uw huid.

Intens ritueel
60 min.
€ 70,00
Subliem Ritueel
90 min.
€ 90,00
Purexpert

Een zuiverende behandeling die de nadruk legt op vernieuwen, herstellen en hydrateren. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uitzicht. Verkleint openstaande poriën en voorkomt het ontstaan van de eerste rimpeltjes.

Purexpert kuur: U hebt een vale of onzuivere huid en wil graag een frisse, matte en egale huid? Dan is deze kuur zeker iets voor u. Wij geven u graag meer inlichtingen in ons instituut.

Purexpert
60 min.
€ 60,00
1
Royal Jelly

Een bron van vitaliteit. Een buitengewone verzorging die de huid tegen externe stressfactoren beschermt.

Royal Jelly
60 min.
€ 70,00
1
Flash Lift

Een coup d’eclat verzorging voor een opspannend effect, ideaal voor een make-upsessie of als snelle oppepper van de huid.

Flash Lift
20 min.
€ 39,00
1
Naturae

Gelaatsbehandeling op volledig natuurlijke basis met biologisch extract van witte thee.

Naturae
60 min.
€ 60,00
1
Hydracure

Een verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Intens ritueel
60 min.
€ 70,00
Subliem Ritueel
90 min.
€ 90,00
1

Professionele anti-aging

Timexpert Rides

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt. Botoxeffect!

Intens ritueel
90 min.
€ 90,00
Subliem Ritueel
120 min.
€ 110,00
1
Timexpert White

Timexpert White is een geavanceerde gelaatsverzorging voor de behandeling van een doffe huid en hyperpigmentatie. Heeft uw huid een boost nodig, wilt u graag uw huid verfijnen op structuur of poriën dan is Timexpert White uw verzorging. U mag een stralende huid verwachten met een verhelderende teint.

Combineert u deze verzorging met Timexpert White 24u crème, dan krijgt u een sterke hydratatie, een mooi verhelderend en stralend effect, anti-aging én een goede bescherming.

Intens ritueel
90 min.
€ 85,00
Subliem ritueel
120 min.
€ 105,00
Timexpert Lift(in)

NIEUW ! Een nieuwe benadering van cosmetische lifting vanaf 30-35 jaar.

Het concept van een lifting in de zin van het uitrekken van de huid, is verouderd. Vandaag gaat het om volume, de kwaliteit en de verslapping van de huid. We willen geen gladgetrokken gezicht meer in 2 D. De nieuwe troef is 3D.

Germain de Capucinni heeft een nieuwe dimensie bereikt met TIMEXPERT LIFT(IN). Het stimuleert de aanmaak en activiteit van de belangrijkste bestanddelen die de huidmatrix organiseren en herstructureren. Het herpositioneert het weefsel waarbij dezelfde vector wordt gevolgd als die waardoor het weefsel verzakt is tijdens het verouderingsproces.

De 3 gelaatsvectoren van verjonging zijn:

  • verticale lifting
  • zijdelingse lifting
  • volume

Het geheim? High tech ingrediënten - Professionele verzorging: VECTOR -3- Doeltreffende thuisverzorging.

 

 

Intens ritueel
90 min.
€ 95,00
Subliem Ritueel
120 min.
€ 115,00
1
Excel Therapy O²

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteren en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeven. Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Vertraagt het verouderingsproces, anti-stress behandeling.

Intens ritueel
90 min.
€ 80,00
Subliem Ritueel
120 min.
€ 100,00
1
Oogverzorging

Een gespecialiseerde professionele oogverzorging om expressielijntjes en rimpels te verminderen en wallen te bestrijden.

Kuur van 5 behandelingen ( 1 behandeling per week )  € 198.00

Indien u onze nieuwe oogcrème Timexpert Lift ( IN ) dagelijks gebruikt hebt u een schitterend resultaat. 

Oogverzorging
45 min.
€ 45,00
In combinatie met een gelaatsbehandeling
€ 25,00
1
Timexpert C+ AGE

Vitamine c is de anti-agingvitamine bij uitstek; een evenwichtige antioxidant, regenereert collageen, klaart de huid op en is evenwichtherstellend. Door de krachtige antioxiderende werking is dit een heerlijke gelaatsverzorging, uw huid voelt fris en ontspannen aan.

Intens ritueel
90 min.
€ 80,00
Subliem Ritueel
120 min.
€ 100,00